scootmobiel showroom

Scootmobiel / Rollator

Antiloop Mobility is dealer van Kymco Healthcare, Nipponia en Life & Mobility scootmobielen en van Rehasense en Kymco Roll'nGo rollators. Met werkelijk een schitterend, luxe, veilig, comfortabel en betaalbaar assortiment scootmobielen en rollators bieden wij de senioren bewegingsvrijheid en een fantastische oplossing om mobiel te blijven. Het uitgebreide assortiment strekt zich uit van een zeer lichte opklapbare 4-wiel scootmobiel voor achter in een auto tot een zeer exclusieve scootmobiel met een superieur rijcomfort door een gepatenteerd veersysteem en een actieradius van ruim 65 km voor lange afstanden.

Ook voor gebruikte scootmobielen kunt u bij ons terecht!

Nieuw

Antiloop Mobility biedt u een breed aanbod nieuwe scootmobielen en rollators. Klik hieronder voor ons aanbod nieuwe scootmobielen en rollators te vinden in onze showroom. Staat de scootmobiel of rollator van uw keuze er niet tussen, neem dan contact met ons op. In overleg kunnen wij de scootmobiel of rollator van uw keuze voor u bestellen.

Occasions

Klik hieronder voor ons aanbod tweedehands scootmobielen.

Verzekeringen

Gaat u de weg op met uw scootmobiel, dan moet u deze verzekeren. De ANWB Scootmobielverzekering is een complete verzekering. Wij kunnen deze per direct voor u afsluiten.

Wat is een scootmobiel

Een scootmobiel is een elektrisch vervoermiddel speciaal geschikt voor mindervaliden. Mensen die minder mobiel zijn kunnen met een scootmobiel toch zelfstandig op pad. Denk hierbij aan het doen van boodschappen, kerkbezoek of het bezoeken van vrienden en kennissen in de buurt. De gemiddelde scootmobiel rijdt ongeveer 15 tot 20 km per uur met een actieradius van ongeveer 50 km.

Een bestuurder van een scootmobiel moet zich houden aan de normale verkeersregels. Daarnaast gelden nog bijkomende regels. Een scootmobiel mag op de stoep, op het fietspad en op de rijbaan rijden. Het is uiteraard verboden om met een scootmobiel op een snelweg of autosnelweg te rijden. Als u met de scootmobiel op de stoep wilt rijden dan mag u niet harder rijden dan 6 km per uur. Op het fietspad en op de rijbaan mag u harder rijden. Zorg ervoor dat u uw snelheid aanpast aan het overige verkeer. Te langzaam rijden kan soms net zo gevaarlijk zijn als te hard rijden. Als het donker is moet uw scootmobiel voorzien zijn van verlichting, zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde.

Op een scootmobiel is geen kenteken nodig. Wel is een verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid verplicht. Een verzekerde scootmobiel heeft een verzekeringsplaatje aan de achterzijde.

Voor het rijden op een scootmobiel is geen (bromfiets)rijbewijs nodig.

maxi 13