Aanbod brommobiel nieuw

Microcar Dué

De Microcar Due is een bijzonder compacte en functionele auto. Met de beste draaicirkel in zijn klasse lukt het u om overal gemakkelijk te manoeuvreren. Deze stadsauto is zeer gemakkelijk toegankelijk door de grote portieren.

Microcar M.Go

De binnenruimte voor bestuurder en passagier is royaal. Het nieuwe dashbord met vele opbergvakken, verleent de M.Go een superieure uitstraling. Dankzij de breedte, hoogte en lengte voor de benen zit u comfortabel en geniet u ten volle.

In de Microcar M.Go krijgt u heel veel hoofd- en been ruimte. Hiermee stapt u makkelijk in en uit. De hoge zit zorgt ook voor een goed zicht rondom. De Microcar M.Go heeft de grootste laadruimte in zijn klasse met een zeer lage laadvloer zonder tildrempel. Uw boodschappen, rollator of zelfs rolstoel gaan makkelijk mee. Met de vernieuwingen in het interieur is ook de ruimte toegenomen. Hierdoor kunnen ook lange mensen heel goed zitten in de Microcar M.Go. Voor maximaal rijcomfort kunt u de stille DCI motor bestellen, de beste motor die voor brommobielen beschikbaar is.

Ligier JS50 (L)

Bent u op zoek naar een comfortabele, eigentijdse en sportieve brommobiel? Maak kennis met de Ligier JS50 en JS50L. Deze brommobiel is het beste bewijs hoe mooi en comfortabel een brommobiel kan zijn. De JS50 en JS50L blinken uit in rijcomfort, luxe en hoogwaardige afwerking.

Modellen

Hierboven vindt u ons uitgebreide aanbod van de Microcar en Ligier modellen.