Ervaar vrijheid, blijf meedoen met wat er mogelijk is én met dat wat u eigenlijk nog zo graag wilt. Dat kan met een scootmobiel van Life & Mobility!

Life & Mobility, net als Antiloop Mobility, vindt het belangrijk dat iedereen zo lang mogelijk mobiel kan blijven. Dat is de visie die ons beweegt. Daarom werken wij met professionals die allemaal hetzelfde doel hebben. Samen kom je verder. Productontwikkelaars die verstand hebben van comfortabel rijden en veiligheid in het verkeer. Alle scootmobielen van Life & Mobility zijn van Nederlandse makelij en voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen.

Belangrijke speerpunten van Life & Mobility scootmobielen in de topklasse zijn:

Comfortabel rijden

  • Uitstekende vering voor het comfortabel rijden van langere afstanden. Het unieke gepatenteerde INDEGO+ veersysteem dat soepel afrekent met oneffenheden in de weg, is naar keuze sportief, comfortabel of extra geveerd afgesteld en speciale stoelvering zorgen voor de door u gewenste rijbeleving. Uitermate geschikt voor mensen met pijnklachten, bijvoorbeeld veroorzaakt door rugproblemen of reuma.
  • De stoel, bediening, het stuur en rijgedrag zijn volledig af te stemmen op uw wensen en behoeften.
  • Voor een minimale belasting van de handen kunt u op de rechte stukken de cruise control inschakelen.

Veiligheid

  • In de bochten houdt u volledige controle, omdat de snelheid automatisch naar een veilig niveau wordt aangepast.
  • Zonder het stuur los te laten kunt u de richtingaanwijzers bedienen en de richtingaanwijzers schakelen automatisch uit na iedere bocht.
  • De achterwielen veren onafhankelijk van elkaar. Samen met de unieke wielgrootte zorgt dit voor meer stabiliteit bij het raken van obstakels.

De Solo Blue Diamond en Solo Elegance zijn speciale uitvoeringen van het topmodel met unieke oak brown stoelbekleding, windscherm en verchroomde spiegels.

Het productassortiment bestaat uit:

 

U bent van harte uitgenodigd bij ons in de showroom om de modellen van Life & Mobility te zien en te ervaren.