Over Antiloop

SPECIALIST IN MOBILITEIT IN DE REGIO ZWOLLE

Antiloop Mobility is opgericht in 1991 en sinds 1996 gevestigd in een nieuw pand aan de Rondweg in Wezep, net onder Zwolle. Voor scooters, brommobielen en scootmobielen moet u zijn bij Antiloop. Antiloop Mobility is exclusief dealer van de gerenommeerde topmerken zoals Kymco, Sym, Peugeot, Nipponia, Lifan, AGM, GTS, Ligier en Microcar. Met een haal- en brengservice, inruilmogelijkheden, tenaamstellen, verzekeren, reparatie- en schadeherstel of een bezoek aan huis proberen wij het u als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Met een enthousiast team proberen wij ons dagelijks te onderscheiden door het bieden van persoonlijke aandacht. Onze klanten kunnen rekenen op een uitstekende service waarbij kwaliteit en vakmanschap voorop staat.

Op onze site treft u tevens regelmatig wisselende aantrekkelijke aanbiedingen aan.

SCOOTERS

Antiloop Mobility biedt u een breed assortiment scooters van onder andere de merken Peugeot, Kymco, AGM, Nipponia, Lifan, GTS en SYM. Ook voor elektrische scooters kunt u bij ons terecht.
Antiloop Mobility onderscheidt zich door het bieden van persoonlijke aandacht aan de klant. Daarnaast kunt u rekenen op een uitstekende service waarbij kwaliteit en vakmanschap door jarenlange kennis en ervaring met de door ons aangeboden Tweewielers en brommobielen voorop staan.
U bent van harte welkom in onze showroom aan de Rondweg in Wezep!

BROMMOBIELEN

Antiloop Mobility is al sinds 1992 officieel dealer van Ligier. In oktober 2014 zijn wij ook officieel dealer van het merk Microcar geworden. Ligier en Microcar zijn samen verantwoordelijk voor het grootste marktaandeel in de brommobielen. De merken Ligier en Microcar bieden u een ruim aanbod in diverse modellen en uitvoeringen. De brommobielen kunnen worden voorzien van de nieuwste technologien, zoals de DCI Revolution motor met Smartdrive Technologie. De DCI Revolution motor is een uiterst stille en zuinige dieselmotor.

Naast de nieuwste modellen hebben wij altijd een groot assortiment betrouwbare gebruikte brommobielen op voorraad. Als u een brommobiel wilt kopen is het plezierig om het juiste advies te krijgen en de verschillen te ervaren tussen de verschillende merken. Elk merk en model heeft zijn specifieke eigenschappen. Dat kan bij ons! We kijken samen met u naar de voor u belangrijke keuzeaspecten welke gebruikte of nieuwe brommobiel het beste bij u past. Zo leveren wij u een brommobiel op maat, aangepast aan uw wensen en mogelijkheden.

Voor het rijden in een brommobiel is slechts een AM rijbewijs vereist.

SCOOTMOBIELEN/ROLLATORS

Antiloop Mobility is dealer van Kymco Healthcare scootmobielen, Wisking scootmobielen en Kymco Roll'nGo rollators. Met werkelijk een schitterend en betaalbaar assortiment scootmobielen en rollators bieden wij de senioren bewegingsvrijheid en een fantastische oplossing om weer mobiel te zijn. Het uitgebreide assortiment strekt zich uit van een zeer lichte opklapbare 3-wiel scootmobiel voor achter in een kleine auto tot een zeer robuuste en sportieve 4-wiel scooter met een actieradius van ruim 50 km voor lange afstanden.

Ook voor gebruikte scootmobielen kunt u bij ons terecht!