Super Soco Antiloop 1a

Scooter

Antiloop Mobility is exclusief scooterdealer van de gerenommeerde topmerken zoals Kymco, Sym, Peugeot, Nipponia, Lifan, FD Motors, Doohan, Super Soco, Niu AGM en GTS. Een breed assortiment, voor ieders portemonnee. Hieronder treft u ons aanbod nieuwe en tweedehands scooters aan. Ook voor het onderhoud van uw scooter kunt u bij ons terecht. Staat de scooter van uw keuze er niet tussen, neem dan contact met ons op. In overleg kunnen wij de scooter van uw keuze voor u bestellen. Ook voor een breed assortiment elektrische scooters kunt u uiteraard terecht bij Antiloop Mobility!

Snorscooter verkoop stijgt, aandeel elektrisch groeit

Heeft u geen scooter, maar wilt u toch een dagje uitwaaien door middel van een scootertocht. U kunt bij ons een scooter huren voor een prachtige rit langs de IJssel of door de Veluwse bossen! Op onze snorscooters hoeft u geen helm te dragen. Klik hieronder voor direct reserveren.

Nieuw

Antiloop Mobility biedt u een breed aanbod nieuwe scooters. Klik hieronder voor ons aanbod nieuwe scooters te vinden in onze showroom. Ook voor elektrische scooters kunt u terecht bij Antiloop Mobility. Staat de scooter van uw keuze er niet tussen, neem dan contact met ons op. In overleg kunnen wij de scooter van uw keuze voor u bestellen.

Occasions

Klik hieronder voor ons aanbod tweedehands scooters.

Scooterverhuur

Klik hieronder voor meer informatie over het huren van een scooter, prijzen en de voorwaarden.

Verzekeringen

Wilt u onbezorgd rijden? Sluit de ANWB bromfietsverzekering direct bij ons af. Als u een verzekering bij ons afsluit, dan heeft u een bedenktijd van veertien dagen. Dat wil zeggen dat u de verzekering binnen deze periode ongedaan kunt maken.

MIO_LIFE1