AGM Goccia inclusief accessoires (tijdelijk niet op voorraad)

Vanaf € 1669

Genoemde prijs is exclusief rijklaarkosten. U betaalt in totaal € 1.918 zonder bijkomende kosten, dus volledig rijklaar, inclusief alle accessoires, tijdelijke transporttoeslag (€ 50) en tenaamgesteld!

Deze Goccia bevat de volgende accessoires:

  • Bagagemand op voetplaat t.w.v. € 55
  • Bagagemand op stuur t.w.v. € 55
  • Rugleuning achterpassagier rood t.w.v. € 40

In plaats van € 150 betaalt u nu slechts € 70 voor genoemde accessoires, een korting van maar liefst 53 % !

De AGM Goccia is een model dat sommige mensen waarschijnlijk wel bekend voorkomt. Het is een lichte wendbare brommer en wordt in de wandelgangen ook wel de elektrische Tomos genoemd. De elektrische AGM Goccia heeft zich namelijk door de Tomos laten inspireren. Het grote voordeel van deze elektrische brommer is dat hij licht van gewicht is en in afmeting compact. Hierdoor is hij bijvoorbeeld makkelijk mee te nemen in de caravan of camper.

AANBIEDING!

Algemene informatie

De AGM Goccia heeft alles wat je van een elektrische scooter mag verwachten. Een uniek design, duurzame componenten en perfecte rijeigenschappen.

De krachtige motor heeft ruim voldoende vermogen voor een vlotte rit. De AGM Goccia is voorzien van een 20Ah of 28Ah accu. De 20Ah accu heeft een actieradius tot wel 60 km en is voor de meeste gebruikers voldoende om onbezorgd op weg te gaan, de 28Ah accu heeft een actieradius tot wel 75 km.

Door het compacte formaat, het lage gewicht en de 14 inch banden is de scooter zeer wendbaar. De scooter is voorzien van dubbele schokbrekers voor en achter, dit in combinatie met het verstelbare stuur is een garantie voor optimaal rijcomfort.

Informeer vrijblijvend voor het beste advies

Beschikbaarheid, model- en prijswijzigingen voorbehouden.