AGM Goccia GEV1200 Pink Summer Edition 20 Ah

Vanaf € 1699

Genoemde prijs is exclusief rijklaarkosten (€ 199) en tijdelijke toeslag transportkosten (€ 50). U betaalt € 1.948 zonder bijkomende kosten, dus volledig rijklaar en tenaamgesteld!

25 km/u, pink, 20Ah

De AGM Goccia is een model dat sommige mensen waarschijnlijk wel bekend voorkomt. Het is een lichte wendbare brommer en wordt in de wandelgangen ook wel de elektrische Tomos genoemd. De elektrische AGM Goccia heeft zich namelijk door de Tomos laten inspireren. Het grote voordeel van deze elektrische brommer is dat hij licht van gewicht is en in afmeting compact. Hierdoor is hij bijvoorbeeld makkelijk mee te nemen in de caravan of camper.

Algemene informatie

De AGM Goccia heeft alles wat je van een elektrische scooter mag verwachten. Een uniek design, duurzame componenten en perfecte rijeigenschappen.

De krachtige motor heeft ruim voldoende vermogen voor een vlotte rit. De AGM Goccia Pink Summer Edition is voorzien van een 20Ah accu. De 20Ah accu heeft een actieradius tot wel 60 km en is voor de meeste gebruikers voldoende om onbezorgd op weg te gaan.

Door het compacte formaat, het lage gewicht en de 14 inch banden is de scooter zeer wendbaar. De scooter is voorzien van dubbele schokbrekers voor en achter, dit in combinatie met het verstelbare stuur is een garantie voor optimaal rijcomfort.

De AGM Goccia kan worden voorzien van diverse accessoires.

Informeer vrijblijvend voor het beste advies

Beschikbaarheid, model- en prijswijzigingen voorbehouden.