AGM Goccia GEV1000 30Ah Elektrische scooter

Vanaf € 1899

Genoemde prijs is exclusief rijklaarkosten (€ 199). U betaalt € 2.098 zonder bijkomende kosten, dus volledig rijklaar en tenaamgesteld!

45 km/u, blue, 30Ah

De AGM Goccia is een model dat sommige mensen waarschijnlijk wel bekend voorkomt. Het is een lichte wendbare brommer en wordt in de wandelgangen ook wel de elektrische Tomos genoemd. De elektrische AGM Goccia heeft zich namelijk door de Tomos laten inspireren. Het grote voordeel van deze elektrische brommer is dat hij licht van gewicht is en in afmeting compact. Hierdoor is hij bijvoorbeeld makkelijk mee te nemen in de caravan of camper.

Algemene informatie

De AGM Goccia heeft alles wat je van een elektrische scooter mag verwachten. Een uniek design, duurzame componenten en perfecte rijeigenschappen.

De krachtige motor heeft ruim voldoende vermogen voor een vlotte rit. De AGM Goccia is voorzien van een 20Ah of 30Ah accu. De 20Ah accu heeft een actieradius tot wel 60 km en is voor de meeste gebruikers voldoende om onbezorgd op weg te gaan, de 30Ah accu heeft een actieradius tot wel 75 km.

Door het compacte formaat, het lage gewicht en de 14 inch banden is de scooter zeer wendbaar. De scooter is voorzien van dubbele schokbrekers voor en achter, dit in combinatie met het verstelbare stuur is een garantie voor optimaal rijcomfort.

De AGM Goccia is leverbaar in de kleuren blauw, grijs, rood, zwart en wit en in snor- of bromfiets variant en kan worden voorzien van diverse accessoires.

Informeer vrijblijvend voor het beste advies

Beschikbaarheid, model- en prijswijzigingen voorbehouden.