Doohan iLark Elektrische scooter

Vanaf € 1359

STERK IN PRIJS VERLAAGD! VAN € 1.699 NU VOOR € 1.359 !

Genoemde prijs is exclusief rijklaarkosten (€ 199).

U betaalt voor de iLark nu geen € 1.898, maar € 1.558 zonder bijkomende kosten, dus volledig rijklaar en tenaamgesteld!

De ilark is een moderne elektrische scooter ontworpen voor stedelijke mobiliteit. Hij heeft een Bosch elektromotor van topkwaliteit en een lithium-ion accu 48V 15Ah.

Dankzij het geavanceerde Battery Management System (BMS) kan de iLark een bereik van 30 kilometer bereiken met één volledige lading.

Het is een driewielige opvouwbare e-scooter die de bestuurder een betere stabiliteit en wegligging biedt bij snelle bochten. De twee voorwielen zijn voorzien van de innovatieve Doohan Dual Wheel Technology (DDWT), een exclusief patent van Doohan, voor naadloos draaien. de scooter is volledig LED en bezit 12-inch wielen om uw rijervaring te vergemakkelijken.

STERK IN PRIJS VERLAAGD

Algemene informatie

  • DUURZAME LITHIUM-ION BATTERIJ
  • KRACHTIGE 300 WATT ELEKTROMOTOR
  • OPVOUWBAAR ONTWERP

 

De iLark zou niet de perfecte stedelijke e-scooter kunnen zijn als hij niet was ontworpen om aan de behoeften van de moderne rijder te voldoen. De iLark heeft een opvouwbaar ontwerp. Binnen enkele seconden schakelt u van de inklapstand naar de rijklaarstand. Opgevouwen kan het in het openbaar vervoer worden vervoerd, past het in de kofferbak van de auto, een kast of op kantoor.

De ilark is leverbaar in een 25 km/u versie in de kleuren zwart, wit en rood.

Informeer vrijblijvend voor het beste advies

Beschikbaarheid, model- en prijswijzigingen voorbehouden.