Nipponia E-Viball Elektrische scooter

Vanaf € 2999

STERK IN PRIJS VERLAAGD! VAN € 3.699 NU VOOR € 2.999 !

Genoemde prijs is exclusief rijklaarkosten (€ 199).

U betaalt voor de E-Viball nu geen € 3.898, maar € 3.198 zonder bijkomende kosten, dus volledig rijklaar en tenaamgesteld!

De E-Viball is een kunstwerk in alle opzichten. De voor de hand liggende kwaliteit van de hoogwaardige componenten en de aandacht voor detail zouden deze elektrische scooter slechts gedeeltelijk beschrijven. Deze scooter is veel meer dan dat.

De 1500 W elektromotor bevindt zich in het midden van het frame en onder de stoel. Een riemaandrijving brengt het vermogen over op het wiel en zorgt zo voor een uitzonderlijke gewichtsverdeling die resulteert in veiliger rijden, minder belasting van de motor en een langere levensduur van de accu.

Het digitale LCD-dashboard geeft alle metingen op een gedetailleerde manier weer. Een USB-aansluiting in het compartiment onder het stuur biedt de mogelijkheid om de smartphone onderweg op te laden. Een slimme sleutelloze schakelaar maakt het starten van de elektrische scooter een fluitje van een cent. Cruise control wordt ook standaard aangeboden op de e-Viball scooter.

STERK IN PRIJS VERLAAGD

Algemene informatie

De Nipponia E-Viball wordt geleverd met een lithium-ion accu 60V 28Ah en heeft een bereik van maximaal 70 km bij de 25 km/u versie en een bereik van 50 km bij 45 km/u versie.

 

  • Cruise Control
  • Anti-Diefstal Systeem
  • Sleutelloze Schakelaar
  • Centraal Remsysteem (CBS)
  • USB-Aansluiting & Digitaal Dashboard

De E-Viball is leverbaar in een 25 en 45 km/u versie in de kleuren zwart, grijs en wit.

Direct contact

Informeer vrijblijvend voor het beste advies

Beschikbaarheid, model- en prijswijzigingen voorbehouden.