Nipponia Volty Elektrische scooter

Vanaf € 1799

STERK IN PRIJS VERLAAGD! VAN € 2.199 NU VOOR € 1.799 !

Genoemde prijs is exclusief rijklaarkosten (€ 199).

U betaalt voor de Volty nu geen € 2.398, maar € 1.998 zonder bijkomende kosten, dus volledig rijklaar en tenaamgesteld!

Deze Nipponia Volty elektrische scooter heeft de volgende specificaties:

 • Afmetingen (LxBxH): 1765 mm x 685 mm x 1040 mm
 • Wielbasis: 1320 mm
 • Rijklaar gewicht: 68 kg
 • Remtype: Schijfremmen voor en achter
 • Actieradius: 55 km (25 km/u), 40 km (45 km/u)
 • Snelheid: 25 km/u en 45 km/u
 • Banden: 90/70-12
 • Zithoogte: 750 mm
 • Accu: Lithium-ion 60V 24Ah
 • Volledige oplaadtijd: 5 uur
 • Motor: Bosch 1500W

De diep geplaatste eerste accu geeft maximale opbergruimte. Zelfs met twee accu’s (tweede accu is een optie) is er nog plaats voor een helm. Met USB aansluiting en cruise control. Twee jaar garantie, ook op de accu!

GERESERVEERD

Algemene informatie

De Nipponia Volty is leverbaar in 25 km/ u en 45 km/u versie in de kleuren mat zwart, mat grijs, mat blauw, rose goud en blauw/wit.

De Nipponia Volty is kwalitatief een geweldige e-scooter. De fabrikant durft zelfs 2 jaar garantie op de accu’s te geven en dat is behoorlijk uitzonderlijk. Er zijn veel merkonderdelen gebruikt waaronder Bosch voor de motor en Samsung/LG voor de accu’s. Er is zelfs Cruise control, USB, en LED verlichting aanwezig! Van alle gemakken voorzien dus. Wil je je geld goed besteden, dan moet je beslist de Nipponia Volty kopen!

Samsung/LG accupakket
De 60V 24Ah accu is van een Lithium ion type en voorzien van een intelligent batterij management systeem. Deze beschermt de accu tegen diepontlading en laat het opladen snel en veilig verlopen. Opladen doe je gemiddeld in 5 uur wanneer de accu helemaal leeg is. Tussendoor bijladen is geen probleem en kost een stuk minder tijd. De accu(‘s) zijn overigens uitneembaar waardoor je niet gebonden bent aan een stopcontact in de buurt. Je kunt ze hierdoor op iedere gewenste plek opladen, dus ook op je werk. Opladen kan bij deze e-scooter ook terwijl de accu’s in de scooter blijven zitten. Aan de buitenkant, net onder het zadel zit een oplaadpunt waar je de lader op kunt aansluiten.

Luxe LED verlichting
De Volty van Nipponia is rijkelijk uitgerust met LED verlichting, een angel eye koplamp, en zelfs LED dagrijverlichting! Allemaal energiezuinig, duurzaam, en bovendien ben je daarmee extra goed zichtbaar in het verkeer.

Digitaal dashboard met accumeter
De Volty e-scooter is uitgerust met een mooi overzichtelijk LCD beeldscherm. Hierop kun je alle nuttige informatie in een oogopslag aflezen. De snelheid wordt met grote cijfers weergegeven, en de accucapaciteit is eenvoudig afleesbaar aan de hand van streepjes. Naast een kilometerteller is er ook een dagteller aanwezig.Op het stuur vind je tevens een schakelaar waarmee je de maximumsnelheid kunt beperken. Hierdoor kun je als het ware kiezen voor een energiezuinige modus om nog meer kilometers te halen op een acculading.

Informeer vrijblijvend voor het beste advies

Beschikbaarheid, model- en prijswijzigingen voorbehouden.