Peugeot Kisbee R Special Serie E4

Vanaf € 1898

Genoemde prijs is all in. U betaalt € 1.898 zonder bijkomende kosten, dus volledig rijklaar en tenaamgesteld!

Algemene informatie

De Kisbee werd onlangs vernieuwd en kreeg daarbij schone en zuinigere motoren en onder andere LED dagrijverlichting. Maar is een Kisbee in een standaard kleurstelling niet spannend genoeg voor jou? De Kisbee R is er voor diegene die graag de praktische eigenschappen van de Kisbee combineert met een sportief maatpak. Dat sportieve maatpak betekent: een sportieve rode striping op de velgen, de herkenbare R-badge, een compacte smoked stuurspoiler en een comfortabel zadel met rode stiksels. Dit alles verpakt in de schitterende kleur, Iced Grey, waarnaar je eindeloos kunt blijven kijken. De aluminium vloerpanelen maken het geheel pas echt af. Motorisch is deze Kisbee voorzien van een schone en zuinige injectiemotor die perfect past bij het sportieve uiterlijk van deze Peugeot.

12 inch wielen, 4-takt, Euro 4

De Peugeot Kisbee R E4 Special Serie  is leverbaar in 25 en 45 km/u in de kleur Iced Grey

Het concept is eenvoudig en het design praktisch: de Peugeot Kisbee is licht, wendbaar en ruim. Met zijn elegante koplamp, 12 inch lichtmetalen velgen en luxueuze zadel straalt deze scooter van boven tot onder kwaliteit uit.

Onder het zadel zit een opbergvak waarin een integraalhelm kan worden opgeborgen, terwijl op de vlakke vloerplaat veilig een extra tas kan worden meegenomen.

De Kisbee is een plezier om mee rond te rijden en je weet zeker dat je goed voor de dag komt!

Contact opnemen

Informeer vrijblijvend voor het beste advies.

Beschikbaarheid, model- en prijswijzigingen voorbehouden.