Super Soco TC Elektrische scooter

Vanaf € 3448

* Genoemde prijs is all in. U betaalt € 3.448 zonder bijkomende kosten, dus volledig rijklaar en tenaamgesteld!

  • OPLAADTIJD VAN SLECHTS 4 UUR
  • KEYLESS
  • LED-VERLICHTING
  • ERGONOMISCHE ZITPOSITIE

De Super Soco TC is leverbaar in 45 km/u in de kleur Vintage Green en Blue.

Algemene informatie

Klassieke lijnen met moderne technologie, de TC bewijst dat het kan! Maar liefst 148 octrooien en 4 typegoedkeuringen stonden aan de basis van deze elektrische brommer. De TC heeft slimme techniek in een oogstrelende  verpakking. De TC in de kleur Vintage Green gecombineerd met een klassiek zadel, is daar een perfect voorbeeld van. Door gebruik te maken van hoogwaardige kwaliteitsonderdelen mag je genieten van een dynamisch weggedrag. In slechts 4 uur tijd laad je de accu weer volledig op en kan je weer genieten van circa 70 geruisloze kilometers. Daarnaast is het mogelijk om een extra accu aan te schaffen wat de totale actieradius vergroot naar circa 120 kilometer. Dat maakt de TC geschikt voor elke rit.

 

Super Soco app

Met de Super Soco app leg je verbinding tussen je TC en telefoon. Zo heb je alle noodzakelijke informatie binnen handbereik, waaronder de status van je accu en de gebruikershandleiding. Deze handige app is in Nederland beschikbaar als accessoire. Informeer naar de mogelijkheden.

LCD-display

Het display voorziet je van alle noodzakelijke informatie. Het fraaie design is in combinatie met de hedendaagse technologie en de retrostijl van de café racers.
Contact opnemen

Informeer vrijblijvend voor het beste advies.

Beschikbaarheid, model- en prijswijzigingen voorbehouden.