Super Soco TS25

Vanaf € 3099

* Genoemde prijs is all in. U betaalt € 3.099 zonder bijkomende kosten, dus volledig rijklaar en tenaamgesteld!

  • OPLAADTIJD VAN SLECHTS 3,5 UUR
  • KEYLESS
  • LED-VERLICHTING
  • INKLAPBARE VOETSTEUNEN

De Super Soco TS is leverbaar in 25 en 45 km/u in de kleur Black

Algemene informatie

Een woon-werkrit werd nimmer zo spannend als met deze Super Soco TS. De krachtige naafmotor van deze elektrische brommer is ontwikkeld in samenwerking met Bosch en levert veel rijplezier. De gashendel met hall sensortechnologie zorgt voor een precieze snelheidsregeling en acceleratie, zodat hij altijd exact doet wat jij wil! Met slechts 72 kg kan je spreken van een lichte en zeer wendbare elektrische brommer die je eindeloos veel rijplezier levert. De accu laad je in slechts 3,5 uur op, zodat je weer 60 kilometer rijplezier hebt. Dat zorgt ervoor dat de Super Soco TS geschikt is voor elke rit.

Riante actieradius & snelladen

Dankzij de snellader wordt de TS in slechts 3,5 uur volledig opgeladen en kan je weer genieten van circa 60 geruisloze kilometers. Als dat niet voldoende is heb je de mogelijkheid om een extra accu aan te schaffen wat de actieradius vergroot naar circa 110 kilometer*. Groot voordeel zijn de gebruikskosten; niet alleen de laadkosten zijn laag ook het reguliere onderhoud is slechts minimaal. *Gegevens afkomstig van praktijktesten onder ideale omstandigheden, alle gegevens dienen uitsluitend ter referentie.

Super Soco app

Met de Super Soco app leg je verbinding tussen je TS en telefoon. Zo heb je alle noodzakelijke informatie binnen handbereik, waaronder de status van je accu en de gebruikershandleiding. Deze handige app is in Nederland beschikbaar als accessoire. Informeer naar de mogelijkheden.

Informeer vrijblijvend voor het beste advies.

Beschikbaarheid, model- en prijswijzigingen voorbehouden.