Sym Fiddle II Injectie

Vanaf € 2398

Genoemde prijs is inclusief € 299 rijklaar kosten.

De best verkochte SYM is nu ook beschikbaar met injectie! Deze Fiddle II heeft zijn vertrouwde kenmerken , maar dan met injectie en dat geeft veel voordelen:

  • lager brandstofverbruik
  • lagere CO2-uitstoot en een
  • betere verbranding

De SYM Fiddle II injectie is leverbaar in een 25 km/u en 45 km/u versie, in de kleuren Porsche Grey (foto), Rich Grey, Satin Submarine Blue, Matt Blue (alleen in de 45 km/u versie) en Matt Black.

Algemene informatie

Hoe verpak je chique en stijlvol in een scooter voor dagelijks gebruik? SYM Scooters geeft je het antwoord met de SYM Fiddle II. Een scooter met een prachtig en stijlvol design gecombineerd met de modernste technologieën van nu. De Fiddle II is een absolute klasse scooter.

De SYM Fiddle II wordt geleverd met een krachtige 4-takt motor met twee grote koplampen voor extra zicht. De Fiddle II heeft een breed, comfortabel zadel waaronder een grote hoeveelheid opbergruimte is verscholen. De scooter is enorm wendbaar en dat komt het rijplezier absoluut ten goede.

Wie op zoek is naar een moderne retroscooter heeft de Sym Fiddle II al snel in het vizier. De Fiddle II is één van de best verkochte scooters van Nederland en dat is niet voor niets. Een fris design in combinatie met goede rijeigenschappen en betrouwbare techniek maken van hem een echte alleskunner. Naast de standaard uitvoering is er ook de Fiddle II Premium. De Fiddle II Premium is uitgerust met een Premium Black Pack, Premium Clear Pack of Premium Mix Pack.

  • INJECTIE
  • COMFORT VOOR RIJDER EN PASSAGIER
  • RUIME OPBERGRUIMTE
  • GEÏNTEGREERDE VOETSTEUNEN

Informeer vrijblijvend voor het beste advies

Beschikbaarheid, model- en prijswijzigingen voorbehouden.